Работно време: 24/7
свържете се с нас - 0886663975
()

  Междинна сума

  Караоке система с тонколона и 2 микрофона 15 Инча с Еквалайзер 1
  Караоке система с тонколона и 2 микрофона 15 Инча с Еквалайзер
  219.90 лв
  390 лв

  Караоке система с тонколона и 2 микрофона 15 Инча с Еквалайзер

  -170.1лв
  Топ
  Шок Оферта

  Гаранция: 2 Години

  Цена 390 лв

  219.90 лв
  SKU: 00221
  Бърза поръчка
  *
  *
  * Общите условия
  * Условията за Лични Данни

  Насладете се на кристален звук и високо качество с новата уредба JMK 15, с която ще се забавлявате със семейство, приятели или организирате страхотни събития и празненства. Изключително подходяща за организиране на рождени дни, коледни и новогодишни събирания, представяне на изпълнители. В комплекта с уредбата е включен безжичен микрофон, който ви осигурява широк обхват на действие, възможност за възпроизвеждане на музика от SD карта, радио, BLUETOOTH свързване и мр3 от USB флашка. Уредбата разполага със светлинни ефекти, които допълнително създават по – впечатляваща атмосфера и настроение за всякакъв тип празненства като рожденни дни, градински партита, музикални представяния. Вградената акумулаторна батерия е с голям капацитет и осигурява дълги часове на захранване и е особено подходяща за тържества и празненства на открито, където липсва електрозахранване. Системата е предназначена само за използване след зареждане и няма опция за използване на захранване по време на работа. Пълното зареждане на акумулаторната батерия отнема 6-8 часа.

  ОСОБЕННОСТИ:

  Тази система за караоке има множество функции и ефекти, които със сигурност ще направят тържествата пищни, незабравими и ще създадат празнично настроение. Системата разполага с светлинни ефекти тип цветомузика, BLUETOOTH възможност за свързване на колоната с мобилни устройства или лаптоп с безжичен обхват до 25 метра. Може да се възпроизвежда и любимите радио честоти с FM tuner , който е вграден. Управлението е възможно и с дистанционно управление, което е включено в комплекта. Допълнителни възможности за пренос на данни са: слота за SD/MMC/MMS карта памет, слота за USB флашка. LED дисплеят дава информация за всички процеси, които са включени и са в процес на изпълнение. Микрофонът има опция за регулиране на звука и ефект „Ехо“, като входната букса осигурява включването на 1 брой жичен микрофон. Допълнителна възможност, която системата осигурява е букса за включване на китара с опция за регулиране нивото на звука.

  ДИЗАЙН:

  Системата има стилен и практичен дизайн, в горната си част има удобна сгъваема дръжка, а в долната колелца, което значително улеснява нейното пренасяне до обособени за мястото на празненството открити пространства или зали. В горната част на системата има контролен панел с дисплей, който дава възможност за лесно и функционално управление и следене на процесите на протичане на работа. Системата е с правоъгълна форма с естетични извивки. Високоговорителят е с 15“ размери и кръгъл дизайн. Системата поддържа опция за цветомузика, което е много търсен и желан ефект за всеки тип празненство. Микрофонът е в чисто черен цвят, с възможност за възпроизвеждане на ехо ефект. Дистанционното е с правоъгълна форма и заоблени извивки и разполага с всички функционални бутони, които са необходими за отдалечен достъп и активиране/ деактивиране на различните функционални възможности и ефекти.

  ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Име на продукта: Караоке система с тонколона и микрофон
  • модел: JMK-15;
  • Мощност: 15 инчов басов говорител;
  • Ниво на звука: 88 dB;
  • Честота: 20Hz - 20kHz;
  • Захранване: 220V.

  КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • 1 бр. акумулаторна караоке колона;
  • 2 бр. безжичен микрофон;
  • 1 бр. кабел за захранване на системата за караоке - 220V;
  • 1 бр. дистанционно управление.
  • Транспортна опаковка.
  Оставете коментар за продукта
  • * Общите условия
  • * Условията за Лични Данни

  * Задължително поле