Работно време: 24/7
свържете се с нас - 0886663975
()

  Междинна сума

  БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ JBL ЕВЕРЕСТ JB950 SUPER BASS-WIRELESS 1
  БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ JBL ЕВЕРЕСТ JB950 SUPER BASS-WIRELESS
  26.99 лв
  45 лв

  БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ JBL ЕВЕРЕСТ JB950 SUPER BASS-WIRELESS

  -18.01лв
  Топ
  Шок Оферта

  Гаранция: 1 Година

  Цена 45 лв

  26.99 лв
  SKU: 00036
  Бърза поръчка
  *
  *
  * Общите условия
  * Условията за Лични Данни

  ОСОБЕНОСТИ:

  Тези слушалки са един страхотен начин, да се потопите в любимата си музика напълно, без да смущавате околнните. Стерео слушалките JBL JB950 осигуряват стабилно качество на звука и изключително удобство при използване. Слушалките могат да се използват за възпроизвеждане на музика чрез Bluetooth, Micro SD, AUX и FM радио. JBL 950 Bass слушалките са с много добър кристално чист звук, супер бас и супер силен. Безжичните слушалки JB950, са изключително лесни за използване. На лявата слушалка са разположени бутоните за включване/ изключване на слушалките и тези за намаляване/увеличаване на звука. Връзките между слушалките са регулируеми, така че може да определите на какво на ниво на главата ви да отстоят за максимален комфорт. В комплекта е включено упътване за употреба, което ще ви даде възможност лесно и бързо да сдвоите вашите слушалки с желаното устройство посредством wireless или bluetooth.

  ОПИСАНИЕ: 

  Слушалките са изработени от качествени материали, които ще ви дадат възможност да ги използвате дългосрочно. Възпроизвеждането на звука е с продължителност до 5ч. Системата им редуцира напълно шума. Обхватът на безжично ползване е 10 метра.
  Слушалките JB950 са леки и компактни, което ги прави удобни за съхранение и лесни за пренасяне. Слушалките JB950 са страхотен подарък за всички подрастващи, които обичат да се наслаждават на музиката. Те могат да бъдат лесно свързани със телефон, МР3 плеър или радио, което ще осигури възможност да бъдат използвани извън дома. Страхотен подарък за рожден ден, Коледните и новогодишни празници.

  ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Материал: метал и пластмаса.

  КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Безжични стерео слушалки JB950, usb кабел за зареждане

  Оставете коментар за продукта
  • * Общите условия
  • * Условията за Лични Данни

  * Задължително поле